Yorumlarinizi bekliyoruz

Uncharted filmi aksiyon dolu

ödemisli
08 Oca 2022
Uncharted  filmi aksiyon dolu

Popüler video oyunundan uyarlanan Uncharted’ın başrolünde, Marvel Sinematik Evreni’nin Spider-Man’i olarak tanınan Tom Holland yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Ruben Fleischer’in oturduğu fimde, iki kez Oscar’a aday gösterilen Mark Wahlberg de Tom Holland’a eşlik ediyor. 2022’nin en çok merak edilen filmlerinden biri olan Uncharted’dan, filmin aksiyon ve gerilim dolu bir sahnesini gösteren ilk resmi klip yayınlandı.

Uncharted filmi, oyunlarda yer alan hikayenin daha öncesini anlatacak. Tom Holland, oyunun ana karakteri olan Hazine Avcısı Nathan Drake’in genç hali olarak karşımıza çıkacak. Filmde Drake’in “Sully” ile yani Mark Wahlberg’in canlandıracağı Victor Sullivan karakteriyle nasıl tanıştığının hikayesini detaylı olarak izleyeceğiz.

11 Şubat’ta sinemalarda olacak filmin konusu kısaca şöyle: Hazine avcısı Nathan Drake, efsanevi Güney Amerika altın şehri El Dorado’nun yerini bulabileceğine inanmaktadır. Kıvrak zekalı ortağı Victor Sullivan ile yola koyulan Nathan’ın planı, hırslı bir rakip tarafından keşfedildiğinde, altın şehir arayışı bir yarışa dönüşür. Nathan, baş düşmanının açgözlü entrikalarını ve planlarını engellemek ve El Dorado’ya ondan önce ulaşmak için tüm becerilerini kullanmak zorundadır.

Yorumlar