Yorumlarinizi bekliyoruz

Rina Sawayama, “John Wick 4 de oynayacak

ödemisli
28 May 2021
Rina Sawayama, “John Wick 4  de  oynayacak

Keanu Reeves’in başrolünde yer aldığı John Wick serisinin dördüncü filmi kadrosuna Rina Sawayama dahil edildi. John Wick: Chapter 4’te izleyeceğimiz Sawayama, müzisyen kariyeriyle tanınıyor. Müzisyeni daha önce de bir Netflix dizisi olan Turn Up Charlie’de izleme şansı yakalamıştık.

John Wick 4’ün yönetmenliğini üstlenecek olan Chad Stahelski, Rina Sawayama hakkında şu sözleri paylaştı: “Rina’nın ilk uzun metraj filminin John Wick 4 olması nedeniyle çok mutluyum. Filme çok fazla şey katabilecek bir yetenek.” John Wick serisi 2014 yılında başlamıştı. Bir aksiyon serisi olarak Keanu Reeves’in de efsanevi etkisiyle filmler büyük beğeni topladı. Ritminden hiçbir şey kaybetmeden ilerleyen serinin son filmi John Wick: Chapter 3 Parabellum olmuştu.

John Wick 4’ün ardından John Wick: Chapter 5’in çekimlerine geçiş yapılacağı bilinenler arasında yer alıyor. Ayrıca serinin bir parçası olan otelin geçmişi The Continental dizisiyle anlatılacak. Ballerina spin-off’u için de yakın zamanda harekete geçilmişti. Serinin ilk üç filmini Derek Kolstad kaleme almıştı. Ama dördüncü filmde Michael Finch’in imzası bulunuyor. Senaristi Predators, Hitman: Agent 47 ve American Assassin yapımlarından tanıyoruz.

John Wick: Chapter 4’ün 21 Mayıs tarihinde vizyona girmesi planlanıyordu. Bu durum Keanu Reeves’in The Matrix 4 ile yaptığı anlaşmayla uyuşmuyordu. Bu yüzden John Wick: Chapter 4 27 Mayıs 2022 tarihine alındı. İlk film, eski bir tetikçi olan ve eşinin ölümü nedeniyle köpeğiyle baş başa kalan John Wick’in hikayesini anlatıyordu. Bir mafya babasının oğlunun John Wick’e sataşma kararı alması, her şeyin başlangıcı olmuştu.

Yorumlar

Yorumlara kapalı!