Yorumlarinizi bekliyoruz

La Casa de Papel 5. ve final sezonundan ilk fragman

ödemisli
28 May 2021
La Casa de Papel  5. ve final sezonundan ilk fragman

Gelecek mi, gelmeyecek mi denilen La Casa de Papel’den sevindiren haber geldi. Dizinin 5. ve final sezonundan ilk fragman yayınlandı. 10 bölümden oluşan La Casa de Papel’in son sezonunun ilk kısmı 3 Eylül’de, ikinci kısmı ise 3 Aralık’ta yayınlanacak.

Tüm dünyada büyük ses getiren ve kitleleri yönlendirmeyi başaran La casa de papel, Netflix’in en fazla izlenen İngilizce olmayan yapımlarından biri olmaya devam ediyor. 3. ve 4. sezonları hayranları tarafından yeterince beğenilmemesine rağmen yine de oldukça ses getirmişti.

İntikam konusunu sevenlerin bu yeni ve son sezon ile keyfinin yerine geleceğini söyleyebiliriz çünkü bu defa bir soygun değil intikam hikayesi izleyeceğiz. Dizinin yapımcısı Álex Pina, intikamla dolu bu sezonun aksiyonunun daha da yüksek olacağını ve 5. sezonun en iyi sezon olarak kayıtlara geçeceğini iletiyor.

Dizinin kadrosunda; Úrsula Corberó (Tokio) , Álvaro Morte (The Professor) , Jaime Lorente (Denver) , Miguel Herrán (Rio) , Esther Acebo (Estocolmo) , Itziar Ituño (Raquel Murillo) gibi isimler yer alıyor. 5. sezonda diziye, Sense8’ten tanıdığımız Miguel Ángel Silvestre ve İspanyol oyuncu Patrick Criado katılıyor.

Yorumlar

Yorumlara kapalı!