Yorumlarinizi bekliyoruz

Hızlı ve Öfkeli serisi bitiyor

ödemisli
20 Haz 2021
Hızlı ve Öfkeli  serisi bitiyor

Ünlü oyuncu Vin Diesel, Hızlı ve Öfkeli filminin sona ereceği tarihi açıkladı.

Sevilen aksiyon filmi Hızlı ve Öfkeli serisinde sona mı geliniyor? Özellikle son yıllarda peş peşe vizyona giren seri filmin başrol oyuncusu Vin Diesel, filmin 2024 yılında son kez sinemalarda olacağını duyurdu.

Hızlı ve Öfkeli ya da orijinal adı ile Fast and Furious serisi, geride bıraktığımız 20 yıllık süreçte aksiyon severlerin en sevdiği film serilerinden biri olmayı başardı. Şu ana kadar biri spin-off olmak üzere toplam 9 film ile sevenlerinin karşısına çıkan Hızlı ve Öfkeli serisi için yolun sonunun geldiği konusunda bir açıklama geldi.

Geçtiğimiz hafta Associated Press’e açıklamalarda bulunan Dominic Toretto karakterini canlandıran isim olan Vin Diesel, 25 Haziran’da vizyona girecek Hızlı ve Öfkeli 9 ve ardından gelecek iki film ile 2024’te ‘Hızlı ve Öfkeli’ serisinin final yapacağını söyledi.

Vin Diesel, her bölümüyle gişe rekorları kırmakta olan bir serinin sona erdirilmesiyle ilgili olarak, ‘Her hikaye, kendi sonunu hak ediyor’ ifadelerini kullanırken; ‘İnsanların bitmek zorunda değilmiş gibi hissedeceğini biliyorum ancak ben, tüm iyi şeylerin bitmesi gerektiğini düşünüyorum.’ dedi.

Hızlı ve Öfkeli serisinin finali olacak Hızlı ve Öfkeli 11 ya da Hızlı ve Öfkeli 10 part II, aksiyon sineması açısından bir devrin sonunu işaret etse de Hobbs & Shaw gibi spin-off’lar, Hızlı ve Öfkeli serisiyle hafızalara kazınan karakterlerin yine aramızda olabilir.

Yorumlar

Yorumlara kapalı!