Yorumlarinizi bekliyoruz

Buz Devri 6 geliyor

ödemisli
08 Oca 2022
Buz Devri 6  geliyor

Geçtiğimiz günlerde, şimdiye kadar yayınlanan Buz Devri filmlerinde sevilen Sid karaterini seslendiren Yekta Kopan’ın, serinin altıncı filminde kendisinin ve diğer ana karakterleri seslendiren Haluk Bilginer ile Ali Poyrazoğlu’nun yer almayacağını açıklaması Buz Devri hayranlarını üzdü.

Yekta Kopan’ın kişisel blogunda ve sosyal medya hesabında duyurduğu haber, sosyal medya kullanıcıları arasında filmin en büyük başarısının nedeninin Türkçe seslendirme ekibi olduğu ve eğer bu isimler filmde yer almayacaksa altıncı filmi izlemeyecekleri şeklinde yorumlar aldı. Buna rağmen Buz Devri’nin altıncı filmi “Ice Age: Adventures of Buck Wild”ın animasyon severler ve çocuklar tarafından merakla bekleniyor.

Film, bu kez heyecan arayan sıçan kardeşler Crash ve Eddie’yi merkezine alıyor. Kendilerine ait bir yer bulmak için yola çıkan Crash ve Eddie, kendilerini yerin altındaki devasa bir mağara olan Kayıp Dünya’da kapana kısılmış bir halde bulur. Gelincik Buck Wild tarafından kurtarılan Crash ve Eddie, Kayıp Dünya’yı dinozor egemenliğinden kurtarmak için birlikte harekete geçer.

Film, Disney’in dijital platformu olan ve geçtiğimiz günlerde Türkiye’deki yayın lisansını alan Disney Plus’ta yayınlanacak. Yekta Kopan, filmde yer almamalarının nedeninin de dijital platformda yayınlanacak filmin bütçesinin çok düşük tutulması ve hak ettikleri ücretin ödenmemesi olarak açıklamıştı.

2002 yılında başlayan animasyon serisinin ülkemizde büyük bir hayran kitlesi olmasında, hiç kuşkusuz Türkçe dublajının etkisi var. Yekta Kopan, Haluk Bilginer ve Ali Poyrazoğlu’nun olmadığı bir Buz Devri filminin, izleyiciler tarafından serinin diğer filmleri kadar sevilip sevilmeyeceğini zaman gösterecek..

Yorumlar